Popis

Prodáno!

Ve výhradním zastoupení nabízím velmi pěkný rodinný dům v naprosto tiché vilové části a na slunném pozemku ve velmi žádané lokalitě v blízkosti Prahy.

Na prostorném rovinatém pozemku (1220 m2) se vzrostlými stromy a keři se nachází cihlový dům postavený v roce 2006. Jedná se dispozičně o 6+1 s proskleným atriem, garáží, dílnou a sklepem o velkorysé ploše 341 m2, do plochy není započítaná zastřešená terasa 25 m2 a v zadním prostoru zahrady se nachází pergola o velikosti 12 m2.

V přízemí domu se nachází zádveří, prostorná hala se schodištěm, 2x ložnice (případně pracovna, pokoj pro hosty), prostorný obývací pokoj s krbem se vstupem na terasu a zahradu, kuchyň s jídelnou a vstupem do atria (zimní zahrada), technická místnost a koupelna s toaletou.

V patře se nachází hala se samostatnými vstupy do jednotlivých místností včetně půdy a otevřeným prostorem do samého srdce domu, dále je zde komora a 3x ložnice (dětský pokoj, pracovna, pokoj pro hosty), jedna ložnice má vlastní balkon s výhledem do zahrady.

V suterénu se nachází nadstandartní sklepní prostor se dvěma místnostmi (dílna, sklep).
Na pozemku okolo celého domu je krásná a udržovaná zahrada.

Topení a ohřev vody je zajištěno kondenzačním plynovým kotlem. V celém domě je podlahové vytápění. Tlaková kanalizace. Vodovodní řád.

Dům je zabezpečen alarmem, rozveden internet, počítačová síť, TV i satelitní signál, el. vjezdová brána s dálkovým ovládáním.

Veškerá občanská vybavenost v dojezdové vzdálenosti. V okolí se nachází cyklostezky a krásná příroda. Spojení do Prahy 20 minut autem, autobusem, popřípadě vlakem z Říčan každých 15 min. Praha Hlavní nádraží 25 min. Říčany jsou vzdáleny jen 5 km kde se nachází obchody, lékaři, nemocnice, restaurace, školy, školky, kulturní, společenské i sportovní vyžití (krytý plavecký bazén, sportovní hala, kino, divadlo).

Energetická náročnost budovy: B (velmi dobré) případně mohu zaslat do emailu.

V případě zájmu si zavolejte o svou prohlídku. Hypoteční úvěr Vám rádi vyřídíme.

V případě zájmu si zavolejte o svou prohlídku. Hypoteční úvěr Vám rádi vyřídíme.

Doplňující informace

Unavailable
PRODÁNO, Prodej domu
Rodinný dům
13,490,000 
341
6+1
Ano 2x
Ano,
2006
Ano
Ano
Ano
Velmi dobrý
Osobní
Klidná část obce
1220
1008
Ano
Dálkový vodovod
Vlastní kondenzační plynový kotel
Ano
Tlaková kanalizace
230V, 400V
Ano

Lokace nemovitosti

Vyhledat nemovitost

- 25,990,000 
nahrávám...

Login

6 or more characters, letters and numbers

6 or more characters, letters and numbers

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

The two passwords don't match.

Invaild email address.

Select the type of account.

Already have an account?